Dagens minnesbild – Del 15

Posted by & filed under Uncategorized.

Dagens hjälte, Marcus Westermark – Här flankerad av flink basist!

Den siste musketören som burit Bergsbyfestivalen genom åren är Marcus Westermark. Ord som “stabil”, “pålitlig” och “ansvarsfull” är kanske inte de första man kommer att tänka på när man ska beskriva Mackan. Men för Bergsbyfestivalen har han varit oumbärlig. Både i arbetet med att rodda ihop festivalen men även som kapellmästare i Bärsan All-Stars, har det låtit bra nåt år så är det Mackans förtjänst! Mackan är dessutom alltid mest peppad av alla, kanske bara i konkurrens med tidigare vapendragaren Jesse Dahl. Bägge är sjukt taggade, har grym star quality(och vet om det) och har varit hjältar för Bergsbyfestivalen i alla år! Höj en skål för Bergsbyns Lennon & McCartney, eller Jagger & Richards, eller Trazan & Banarne, eller Kenta och Stoffe, eller, eller, eller…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *