Dagens minnesbild – Del 12

Posted by & filed under Uncategorized.

Ante Rönnblom på Bergsbyfestivalen 2003!

Igår var jag på ett sällsynt besök i stadens krogliv. Anledningen till en såpass otippad aktivitet var att Ante Rönnblom är hemma på sommarlov. Då passar man såklart på, dessutom fick man en extra Rönnblom på köpet då även yngre brodern Samme anslöt. Samme har ju också varit den av de två som varit betydligt flitigare besökare på Bergsbyfestivalen då ju Ante allt som oftast varit “ute i världen” och inte haft tid med bärs i Bärsan. Var därför tvungen att gräva djupt i bildgömmorna för att hitta äldste brodern Rönnblom men 2003 så var han på plats och förevigades enligt ovan. Apropå bärs kan den uppmärksamme också notera en av de uslaste uppställningar av starköl som någonsin skådats, triss i skräp med Norrlands, Sofiero och Kung. Då fanns det lyckligtvis bättre drycker i centrala Skellefteå igår lördag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *