Dagens minnesbild – Del 13

Posted by & filed under Uncategorized.

Henke Stenlund – En hörnsten i Bergsbyfestivalen!

Idag fortsätter vi att minnas personer som varit helt avgörande för att Bergsbyfestivalen kunnat genomföras. Nu har turen kommit till Henke Stenlund. Och vi minns med en klassisk bild som varit affisch till festivalen och även biljett ett år som vi hade sådana. Oklart varför vi hade biljetter? Men de såldes i kiosken i alla fall. Kanske var det till Vinterfestivalen. I så fall kan man kanske tycka att bilden “Henke på sommaräng” är ett ologiskt val? Men absolut inte! Henke säljer! Henke drar folk! Så ska man marknadsföra någonting, någon gång, så är mitt tips alltid samma. Skylta med Henke Stenlund!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *