Dagens minnesbild – Del 7

Posted by & filed under Uncategorized.

Vinnarlaget i fotbollsturneringen 2006

Fotbollsturnering var i flera år ett givet inslag på Bergsbyfestivalen. 2006 var inte det första året, men det var tveklöst det bästa! Idel stjärnlag mönstrades med aktiva fotbollsspelare som Kristian Munter och gamla lirare som Mange Hedin. Men det vinnande laget var istället oldboysen med Sunkan i spetsen. Även om det kanske något otippat var fotbollshataren Arvid “väggen” Helmerssons målvaktsinsats i finalen som avgjorde till gubbarnas fördel. Gammal är äldst – ibland! Bäst på bilden annars Johan Larsson som med sin burköl i näven och trötta hållning verkligen ser ut som en a-lagare som irrat sig in på planen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *