Dagens minnesbild – Del 14

Posted by & filed under Uncategorized.

Arvid Helmersson vann mustaschkampen 2007

Idag är en stor dag för Bergsbyfestivalen som var diskussionsämne i P4 på förmiddagen! Faktauppgifter som att festivalen la ner för att folk slutade dyka upp doldes dessutom, vilket fick oss att framstå som ännu större vinnare än vad vi förtjänar. Bra! Dagens bild blir ytterligare en av männen bakom festivalen, samt en liten historia. Arvid Helmersson har varit helt nödvändig för att Bergsbyfestivalen kunnat genomföras! Och här är en av hans största stunder! 2007 genomfördes för första och enda gånger mustaschkampen på Bergsbyfestivalen. Tävlingen var enkel, vem kunde dyka upp med den fräsigaste mustaschen? De fjuniga moppemuschar som jag själv och egentligen samtliga andra tävlande förutom Helmersson kom dragande med bleknade rätt snabbt. För Helmersson körde “next level”. Skamset utropades vinnaren utan någon som helst diskussion och Bergsbyns bästa mustasch genom tiderna var korad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *